Wind-up Knight

Wind-up Knight voor Android

Wind-up Knight: Heerlijk platformspel voor Android-toestellen

Wind-up Knight is een gratis platform-, puzzelspel voor Android. Laten we meteen met de deur in huis vallen: Wind-up Knight ziet er adembenemend uit!Als koene ridder ontvang je een e-mail van de koning. Zijn dochter, de prinses, is door een...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Heerlijke gameplay
  • Uitstekende graphics
  • Prima grappen

TEGEN

  • Die zijn hier niet te vinden

Excellent
9

Wind-up Knight is een gratis platform-, puzzelspel voor Android. Laten we meteen met de deur in huis vallen: Wind-up Knight ziet er adembenemend uit!

Als koene ridder ontvang je een e-mail van de koning. Zijn dochter, de prinses, is door een slechterik ontvoerd (meest originele verhaallijn in een game ooit!) en jij krijgt de opdracht haar te redden. Het al dan niet succesvol terugbrengen van de deerne is van doorslaggevend belang bij je seizoensevaluatie. Vooruit, Wind-up Knight scoort geen punten voor het verhaal.

De graphics en de gameplay daarentegen verdienen een pluim. Vóór Wind-up Knight is er geen mooiere Android-game gemaakt. De besturing vindt plaats op je touchscreen en reageert lekker scherp. Zo ontwijk je makkelijk gevaarlijke valkuilen en versla je alles en iedereen die je pad kruist. Gaandeweg verzamel je punten (notes) en deze gebruik je om betere wapens te kopen. Wil je direct de beste uitrusting, dan koop je desgewenst notes voor echt geld.

Wind-up Knight laat zien dat Android-toestellen uitermate geschikt zijn voor mooie games. Behalve de graphics speelt het spel ook nog eens uitstekend, dus Wind-up Knight is gewoon een must-have voor iedereen die een Android bezit.

Meeste downloads Adventure voor android

Wind-up Knight

Download

Wind-up Knight 2.4

Beoordelingen about Wind-up Knight

Promotie×